Tervetuloa Aikapuun verkkokauppaan

Tervetuloa Aikapuun verkkokauppaan!

Olen iloinen ja kiitollinen, että olet löytänyt Aikapuun ja toivon kaikesta sydämestäni, että saat täältä apua niin arjessasi kuin juhlassasikin.

Sivustollani haluan tarjota sinulle helppoja, vaivattomia sekä yksinkertaisia ratkaisuja, joilla voit helpottaa omaa taakkaasi matkalla vanhempana. Kantava ajatukseni tuotteita luodessani/tehdessäni on ollut pitää asiat selkeinä ja yksinkertaisina. Maailma on täynnä kohinaa, jonka vastapainoksi tarvitaan yksinkertaisia ja helposti lähestyttäviä asioita.

Olen tehnyt töitä tuotteideni parissa jo useamman vuoden ja nyt olen valmis päästämään ne käsistänäi maailmalle. Oloni on kuin omien aarreseikkailujeni kartan käteen saaneella lapsella. Mihin tämä polku viekään? Mikä onkaan aarre, jonka tulen löytämään? Oloni on kuitenkin luottavainen, maaperä tuntuu pitävälle ja polku tuntuu hyvälle jalkojeni alla, joten kiitollisena kaikesta tähänastisesta jatkan matkaani karttani osoittamaan suuntaan.

Sivustoa viilataan koko ajan, jotta se palvelisi sinua paremmin. Tuotteita tulee lisää sitä mukaan kun aika antaa myöden. Ideoita vilisee päässäni jatkuvasti. Jostain pitää kuitenkin aloittaa ja nyt olen kartassani ”olet tässä” -rastin kohdalla. Minulla on unelma, että sivuistani tulisi myös luonteva paikka kohdata toisiamme ja saada inspiraatioita ja ideoita juhlaan ja arkeen. Toivottavasti jaksat olla kärsivällinen ja ottaa minut ja tuotteeni vastaan lempeästi. Jos sinulla on palautetta tai kehitysehdotuksia, otan sen suurella ja avoimella sydämellä vastaan.

Lämmöllä ja rakkaudella Anu, Aikapuun perustaja

Kirjoittajasta

Scroll to Top