Luontopolku – Metsässä on mukavaa

21,90 

Kuule metsän huminaa ja tuulen kuisketta!

Haluatko vahvistaa omaa tai läheistesi luontosuhdetta? Järjestä helppo luontopolku, jossa tärkeintä on läsnäolo ja aistien herättely. Kaikenikäisille tarkoitettu luontopolku on mukavaa ohjelmaa niin isommillekin kuin pienemmille sekä arjessa että juhlassa!

Tuote on sähköisessä muodossa ja se toimitetaan tilauksen jälkeen suoraan sähköpostiisi, josta voit ladata sen heti omaan käyttöösi.

Tuotetunnus (SKU): luopolA Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Miten luontopolku toimii?

Luontopolku toimitetaan tilauksen jälkeen välittömästi linkkinä antamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit ladata sen pdf-tiedostona itsellesi. Painat vain tulosta-nappia ja tietovisa on valmis toteutettavaksi. Ohjeiden mukaiset valmistelut teet reilusti alle tunnissa.

Luontopolku koostuu
  • kahdeksasta helpohkosta luontoaiheisesta tehtävästä sekä oikeista vastauksista

  • yksityiskohtaisista ohjeista miten toimia eri tilanteissa

  • valmiista vastauslomakkeista, joita voit tulostaa tarvittavan määrän

Luontopolkua voit varioida paikan mukaan; voit vaihtaa tehtävien järjestystä tai jättää halutessasi jonkun tehtävän pois. Väritulostimen ja paperin lisäksi tarvitset mm. teippiä tai narua, ämpärin tai korin sekä kyniä ja kirjoitusalustoja sekä tietysti rutkasti hyvää ja leppoisaa mieltä.

Kenelle luontopolku sopii?

Luontopolkumme soveltuvat kaikenikäisille lapsista aikuisiin. Pienempien lasten mukana olisi hyvä olla joku aikuinen, varsinkin jos luontopolku on sijoitettu maastoon. Tehtävät edellyttävät lukutaitoa, joten vähimmäisvaatimus yksin luontopolkua kiertävälle lapselle on kyky lukea luettua tekstiä.

Lähde luontoon jo tänään

Lisää luontopolku ostoskoriin ja kutsu lapset ja lapsenmieliset, ystävät, tuttavat tai naapurit rauhoittumaan luonnon keskelle. Anna luonnon eheyttää!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös