Peikkoseikkailu

25,90 

Peikkometsä kuiskii salaisuuksia!

Kurkkivatko lapsesi synttärit tai muut lastenjuhlat kuin vaivihkaa puun takaa ja ilmoittavat tulostaan? Tuntuuko juhlien suunnittelu toisinaan, kuin olisit eksyksissä metsän siimeksessä? Hätä ei ole tämännäköinen, sillä metsä on täynnä ystävällisiä olentoja, jotka haluavat auttaa sinua.

Panosta yhdessäoloon sekä yhteiseen tekemiseen ja järjestä lapsellesi ikimuistoinen peikkoseikkailu ulkosalla Vikke Peikonpojan ja muiden metsänasukkaiden kanssa. Seikkailussa on luovuuteen kannustavia tehtäviä, joten se toimii monenikäisille lapsille ikähaarukalla n. 4-10 -vuotta.

Löydä yhdessä lasten kanssa Vikke Peikonpojan kadottamat peikkokullat peikkometsän kätköistä. Kiitokseksi avustanne metsänhaltija lupaa paljastaa teille metsään piilotetun aarteen sijainnin.

Peikkoseikkailun avulla

 • järjestät itse lämpöä sykkivät lastenjuhlat helposti valmiiden ohjeiden mukaan joka kodista löytyvien tarvikkeiden avulla

 • lapset viihtyvät juhlissa ja saavat tarvitsemaansa huomiota rakastavalta aikuiselta

 • toteutat synttärit missä tahansa ulkotiloissa pienelle tai isolle joukolle lapsia

 • teet etukäteisjärjestelyt hujauksessa

 • unohdat stressin ja viime hetken panikoinnin sekä löydät synttärien järjestämisestä ilon

Tuotetunnus (SKU): peisei Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Miten seikkailu toimii?

Seikkailu toimitetaan tilauksen jälkeen välittömästi linkkinä antamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit ladata sen pdf-tiedostona itsellesi.  Tiedosto pitää sisällään kaiken tarvittavan oheismateriaalin. Painat vain tulosta-nappia ja seikkailu on valmis toteutettavaksi juuri sinun valitsemassasi paikassa. Ohjeiden mukaiset alkuvalmistelut teet kaikkineen reilusti alle tunnissa. Seikkailu toimii sekä pienemmille että isommille lapsille. Huomaa, että tämä seikkailu on suunniteltu totetutettavaksi ainoastaan ulkotiloissa!

Seikkailu koostuu
 • viidestä tehtävästä, jotka soveltuvat sekä nuoremmille että hieman vanhemmille lapsille

 • 24 valmisvihjeestä

 • 8 tyhjästä vihjepohjasta omille vihjeille

 • seikkailussa tarvittavista tarvikkeista

 • peikkometsän kartasta

 • seikkailun vetäjän muistiosta

 • yksityiskohtaisista ohjeista, jonka avulla tiedät mitä teet missäkin seikkailun vaiheessa

Seikkailun järjestämiseen et tarvitse tulostimen lisäksi mitään ihmeellisiä erikoistarvikkeita, vaan kaikki tarvittava löytynee sinulta jo valmiiksi kotoa (kuten kyniä, papereita, kartonkia, liimaa, klemmareita, viivotin, ämpärin, muovitaskuja yms.) ja jos jotain ei löydy, ne ovat helposti hankittavissa.

Suositus

Suosittelemme enimmillään kymmentä lasta aikuista kohti ja jos haluat ottaa leppoisammin, ota pienemmänkin ryhmän kanssa toinen aikuinen kaveriksesi. Yhdessä kaikki on hauskempaa!

Lähde seikkailuun jo tänään

Lisää seikkailu ostoskoriin ja kutsu lapset matkalle jännittävään seikkailuun peikkometsään. Matkalippu sisältää myös avaimen lasten sydämiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös