Halloweenvisa

7,90 

Karkki vai kepponen!

Oletko järjestämässä halloweenjuhlia tai onko lapsellesi tulossa yökylävieraita? Halloween on yksi syksyn hauskimmista ja jännimmistä juhlista, eikä se varmasti jätä ketään kylmäksi. Panosta yhdessäoloon sekä yhteiseen tekemiseen ja järjestä ohjelmanumeroksi halloweenvisa. Visan avulla pääsette testaamaan kenellä on halloweentiedot parhaiten hallussa. Kouluikäisille tarkoitetulla visalla saat helpon ja hauskan ohjelmanumeron mihin tahansa halloweenteemaiseen lastentapahtumaan.

Tuote on sähköisessä muodossa ja se toimitetaan tilauksen jälkeen suoraan sähköpostiisi, josta voit ladata sen heti omaan käyttöösi.

Tuotetunnus (SKU): halvis Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Miten visa toimii?

Tietovisa toimitetaan tilauksen jälkeen välittömästi linkkinä antamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit ladata sen pdf-tiedostona itsellesi. Painat vain tulosta-nappia ja visa on valmis toteutettavaksi. Ohjeiden mukaiset alkuvalmistelut teet hujauksessa.

Visa koostuu
  • kymmenestä halloweenaiheisesta kysymyksestä sekä oikeista vastauksista

  • ohjeista, joilla voit varioida visaa erilaisille ryhmille

  • valmiista vastauslomakkeista, joita voit tulostaa tarvittavan määrän

Visan järjestämiseen tarvitset vain tulostimen ja kynien lisäksi rutkasti hyvää mieltä.

Lähde seikkailuun jo tänään

Lisää halloweenvisa ostoskoriin ja kutsu lapset matkalle halloweenin karmean suloiseen maailmaan. Helpommaksi yhdessäolo lasten kanssa ei voi enää tulla!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös