Usein kysytyt kysymykset

Mietityttääkö jokin asia tuotteissamme? Usein kysytyt kysymykset sisältävät tietoa tuotteistamme sekä niiden käytöstä. Katso löytyykö täältä vastaus sinua askarruttaneeseen asiaan. Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä, jos jokin asia jää mietityttämään.

Mitä nämä kaikki tuotteet ovat?

Usein kysytyt kysymykset

Seikkailut

Seikkailumme ovat aarteenetsintäseikkailuja, jonka voit järjestää missä tahansa valitsemassasi paikassa ohjeidemme mukaan. Lapset johdatetaan seikkailuun tarinan ja vihjeiden avulla. Löytääkseen kätketyn aarteen ja saadakseen käsiinsä aarteelle johtavan aarrekartan, heidän tulee ratkoa viisi ikätasoon sopivaa tehtävää.

Visat

Visamme ovat kouluikäisille soveltuvia tietovisoja, joiden avulla lapset pääsevät ratkomaan hauskoja ja kinkkisiäkin teemaan sopivia kysymyksiä.

Riimit

Riimimme ovat pienemmille lapsille tarkoitettuja teemaan sopivia riimejä, joita voi käyttää monella tavalla iloksenne niin juhlassa kuin arjessakin.

Tarinat / Kutsukortit

Teeman mukaiset lyhyet tarinamme täydentävät seikkailuissamme kulkevaa juonta ja tuovat niihin syvyyttä. Käytä niitä joko juhlissa tai juhlan ulkopuolella arjessanne. Tarinamme löytyvät myös kutsukorteistamme.

Joukkuekisat

Joukkuekisoissa lapset jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka kilpailevat hyvässä hengessä toisiaan vastaan erilaisissa fyysistä, yleissivistystä sekä älyllistä taitoa vaativissa tehtävissä.

Luontopolut

Luontopolkumme sopivat kaikenikäisille ja voit totettaa ne missä tahansa valitsemassasi ulkopaikassa. Pääpaino on luonnosta nauttimisessa, aistien herättelyssä sekä luonnon havainnoinnissa.

Mitä saan, kun ostan tuotteen?

Saat täydellisen teeman mukaisen ohjelmapaketin, jonka avulla itse järjestät mielekästä ohjelmaa lastenjuhliin ohjeidemme, paketin mukana tulleiden materiaalien ja joka kodista löytyvien perustarvikkeiden avulla. Tuotteet toimitetaan sinulle sähköisessä muodossa antamaasi sähköpostiosoitteseen, josta voit ladata ja tulostaa ne itsellesi.

Kuka vetää ohjelman?

Me toimitamme materiaalin ja ohjeet, mutta emme tule vetämään ohjelmaa puolestasi. Sinä siis toteutat itse ohjelman valitsemassasi tilassa (esim. kodissasi, lähiulkoilualueella tai missä tahansa muussa tilassa, joka teille sopii). Ohjeidemme avulla onnistut varmasti. Jos et halua vetää ohjelmaa yksin, pyydä ystävääsi tai sukulaistasi auttamaan sinua.

Mitä tuotteet sisältävät?

Seikkailut

Aarteenetsintäseikkailut sisältävät seikkailussa runkona toimivan aloitustarinan, viisi ikätasoon sopivaa tehtävää, vihjeet, aarrekartan, tehtävissä tarvittavat materiaalit, seikkailun vetäjän muistion sekä seikkaperäiset ohjeet seikkailun vetämiseen.

Visat

Visat sisältävät kymmenen teemaan soveltuvaa hassua ja kiperääkin yleistason tietokilpailukysymystä, vastauslomakkeet, oikeat vastaukset sekä ohjeet.

Riimit

Riimit sisältävät kymmenen teemaan soveltuvaa riimiä, oikeat vastaukset sekä ohjeet, joilla voit varioida riimien käyttöä.

Tarinat / Kutsukortit

Tarinamme ovat lyhyitä teeman mukaisia tarinoita, jotka ovat 1-2 A4-sivun mittaisia. Kutsukorttimme sisältävät saman tarinan. Kutsukortin ostaessasi sinulle toimitetaan kaksi tiedostoa, joista saat valita tulostatko valmiin A5-kokoisen vihkotulosteen vai haluatko tuunata korttista enemmän askarrellun näköisen.

Joukkuekisat

Joukkuekisat sisältävät kahdeksan erilaista kykyä ja hoksottomia vaativaa tehtävää, tehtävissä tarvittavat materiaalit sekä ohjeet kisan vetämiseen.

Luontopolut

Luontopolut sisältävät kahdeksan luontopolkurastia, vastauslomakkeet, oikeat vastaukset, materiaalit luontopolun totettamiseen sekä seikkaperäiset ohjeet.

Mitä tarvitsen?

Kaikissa tuotteissamme tarvitset ohjelman, jolla saat pdf-tiedoston auki sekä väritulostimen, jotta saat sähköisesti toimitetut tuotteet tulostettua. Jos haluat tulostaa kutsukortit vihkoksi, tarvitset tulostimen, jolla saa kaksipuoleisia tulosteita. Kutsukorttien askartelu onnistuu, vaikka et omistaisi kaksipuolista tulostinta. Tällöin et vain pysty tulostamaan kutsukortteja suoraan vihkoksi.

Tarvitset myös perusaskartelutarvikkeita sekä joka kodista löytyviä tai helposti hankittavia tarvikkeita, kuten esim. ilmapalloja, klemmareita, narua, kumilenkkejä yms. Jokaisen tuotteen mukana saat listan kussakin tuotteessa tarvittavista tarvikkeista. Ja tietienkin rutkasti seikkalumieltä ja halua olla läsnä lapsille!

Miten tulostan kutsukortin vihkoksi?

Vihkotulostukseen tarvitset tulostimen, jolla on mahdollista tulostaa kaksipuoleisia tulosteita. Tulostamiseen sinulla on kaksi vaihtoehtoa; voit joko valita tulostimen asetuksista vihkotulostuksen tai avata pdf-tiedoston Adobe Acrobat Reader -ohjelmalla ja tulostaa tiedoston vihkoksi. Jos sinulta puuttuu tulostin, jolla on mahdollista tulostaa kaksipuoleisia, on vihkotulostus käytännössä mahdotonta. Tässä tapauksessa suosittelemme askartelemaan kutsukortit leikkaa-liimaa -menetelmällä. Tähän vaihtoehtoon tarvitset yksipuolisten tulosteiden lisäksi A4-kokoisia kartonkeja, sakset ja liimaa. Tässä vaihtoehdossa näkyvät enemmän persoonallisuutesi ja kädenjälkesi :).

Miten kauan ohjelma kestää?

Seikkailut, joukkuekisat ja luontopolut kestävät keskimäärin keskimäärin reilu puoli tuntia. Tarinat luet muutamassa minuutissa, kun taas visojen ja riimien vetäminen vie n. 15 minuuttia. Ohjelman pituus riippuu monesta asiasta, kuten ohjelmasta itsestään sekä lisäksi lapsista ja ohjelman vetäjästä ja heidän tempostaan. Lisäksi valittu toteutuspaikka vaikuttaa ohjelman kestoon.

Miten kauan alkuvalmistelut kestävät?

Seikkailujen, joukkuekisojen, luontopolkujen ja kutsukorttien alkuvalmistelut teet puolessa – yhdessä tunnissa. Visojen, riimien ja tarinoiden alkuvalmistelut sujuvat n. 10-15 minuutissa.

Miten tuotteet toimitetaan?

Tilattuasi ja maksettuasi tuotteet, saat välittömästi sähköpostiisi linkin, josta voit ladata ja tulostaa tuotteet itsellesi. Huomioithan, että linkki on voimassa 50 vuorokautta ostohetkestä lähtien ja latauskertoja on kymmenen.

Mitä jos en ole tyytyväinen tuotteisiin?

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen tuotteisiimme, palautamme rahat 100 % takaisin. Voit siis kokeilla tuotteitamme huoletta.

Scroll to Top