Aarteenetsintäseikkailut

Järjestä lasten synttärit tai lastenjuhlat, joissa yhdessäolo ja välittäminen ovat etusijalla

Kaikki seikkailumme ovat aarteenetsintäseikkailuja, joissa on tarkoitus löytää erilaisten tehtävien ja vihjeiden avulla piilotettu aarre. Valmiiden materiaalien ja ohjeiden avulla valmistelet teidän teemaanne sopivan aarteenetsintäseikkailun tuossa tuokiossa. Kaikissa seikkailuissamme löytämisen riemu on vahvasti läsnä. Tuotteistamme löytyvät omat seikkailut 4-7 -vuotiaille ja 8-10 -vuotiaille. Tuotteet toimitetaan heti tilauksen jälkeen sähköisesti sinulle, joten voit aloittaa valmistelun saman tien!

 • Keijuseikkailu Aarteenetsintä

  Keiju-ja yksisarvisseikkailu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  25,90  Valinnat Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Merirosvoseikkailu Aarteenetsintä

  Merirosvoseikkailu

  25,90  Valinnat Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Sirkusseikkailu Aarteenetsintä

  Sirkusseikkailu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  25,90  Valinnat Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Ystävyysseikkailu Aarteenetsintä

  Ystävyysseikkailu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  25,90  Valinnat Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Aarteenetsintäseikkailumme ratkaisevat lasten synttäreiden tai muiden lastenjuhlien ohjelmapulman

Jännitttääkö lastenjuhlien järjestäminen? Ei hätää, synttäreiden ei tarvitse olla kaaosta. Muutamalla hyvin suunnitellulla ja etukäteen valmistellulla ohjelmanumerolla rauhoitat juhlat kuin juhlat ja purat lasten – sekä myös omaa jännitystäsi.

Lapset rakastavat salaisuuksia ja ennen kaikkea he rakastavat ratkoa niitä yhdessä ystävien kanssa. Aarteenetsintämme ovat rakennettu salaisuuksien ja yhdessäolon ympärille. Seikkailumme kutkuttavat lasten mielikuvitusta ja luontaista halua etsiä piilotettuja asioita sekä antavat lapsille oivaltamisen ja onnistumisen riemua. Ohjatulla aarteenetsintätuokiolla pidät lapset helposti yhdessä ja ohjaat heitä kohta kohdalta eteenpäin. Kun suurin jännitys on purettu, yhteiset leikit sujuvat yleensä helpommin. Seikkailumme ovatkin suunniteltu siten, että juhlissa aikaa jää herkuttelun lisäksi muuhunkin kuten vapaaseen leikkiin tai muuhun pieneen ohjelmaan.

Seikkailumme tarjoavat helpon ja yksinkertaisen ratkaisun lastenjuhlien ohjelmapulmaan, jotka toimivat paikasta riippumatta ja jossa lapsen perustarpeet otetaan huomioon.

Mikä on aarteenetsintäseikkailu?

Kaikki seikkailumme ovat aarteenetsintäseikkailuja, jonka sinä voit järjestää itse missä tahansa valitsemassasi paikassa ohjeidemme mukaan. Lapset johdatetaan seikkailuun tarinan ja vihjeiden avulla. Löytääkseen kätketyn aarteen ja saadakseen käsiinsä aarteelle johtavan aarrekartan, heidän tulee ratkoa viisi ikätasoon sopivaa tehtävää.

Mitä seikkailupaketti sisältää?

 • viisi ikätasoon sopivaa tehtävää
 • 24 – 40 valmisvihjettä (riippuen seikkailusta), jotka sopivat mihin tahansa kotiin tai tilaan
 • 8 – 10  tyhjää vihjepohjaa omille vihjeille (riippuen seikkailusta)
 • listan seikkailussa tarvittavista joka kodista löytyvistä tarvikkeista
 • aarrekartan
 • yksityiskohtaiset ohjeet, jonka avulla tiedät mitä teet missäkin seikkailun vaiheessa
 • vinkkejä varioida seikkailua juuri teille sopivaksi
 • seikkailun vetäjän muistion, johon kaikki tarvittava muistettava on koottu kätevästi yhteen

Missä aarteenetsintä kannattaa järjestää?

Seikkailumme toimivat erilaisissa tiloissa niin kerrostaloasunnoista ja vuokratiloista omakotitaloihin ja kaikkeen siltä väliltä. Seikkailu on mahdollista järjestää niin

 • sisällä
 • ulkona
 • halutessasi kummassakin

Voit varioida sisä- ja ulkotapahtumien suhdetta mieleiseksesi. Ja jos vain on mahdollista, käytä ulkoilumahdollisuus hyväksesi, sillä pieni happihyppely ulkona tekee lapsille tosi hyvää!

Miten tuotteet toimitetaan?

Valittuasi sopivan teeman ja tuotteen ja tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi linkin, josta saat ladattua ja tulostettettua seikkailun itsellesi. Saamasi linkki on voimassa 50 vuorokautta ostohetkestä lähtien ja voit ladata tuotteet linkistä enintään kymmenen kertaa. Tuotteet voi kuitenkin tallentaa itsellesi, jolloin ne ovat käytettävissä niin kauan kuin säilytät tiedostoa.aarteen ja saadakseen käsiinsä aarteelle johtavan aarrekartan, heidän tulee ratkoa viisi ikätasoon sopivaa tehtävää.

Mitä tarvitset?

 • tulostimen ja paperia
 • perusaskarteluvälineitä, joilla saat seikkailun mukana tulevat tulosteina olevat tarvikkeet muunnettua teidän seikkailuunne sopiviksi
 • joka kodista löytyviä (tai helposti hankittavia) tavaroita, kuten klemmareita, narua, ilmapalloja yms.
 • rutkasti seikkailumieltä

Miten kauan aarteenetsintä kestää?

Seikkailumme kestävät keskimäärin n. puoli tuntia. Aika tietenkin riippuu monista asioista, kuten mm. lapsista ja heidän iästään, lapsiryhmän koosta ja vetäjän temposta. Seikkailu on monesti yksistään riittävä ohjelmanumero n. kaksi tuntia kestäville juhlille, sillä juhliin on hyvä varata hetki joko vapaata leikkiäkin. Suosittelemme kuitenkin varautumaan seikkailun lisäksi jollakin yksinkertaisella leikillä tai muulla ohjelmanumerolla, jos lapset eivät itse keksikään mitään sopivaa tekemistä.

Suosittelemme

Suosittelemme enimmillään kymmentä lasta aikuista kohti ohjattavaksi ja jos haluat ottaa leppoisammin, ota pienemmänkin ryhmän kanssa toinen aikuinen kaveriksesi. Yhdessä kaikki on hauskempaa!

Aarteenetsintäseikkailujemme avulla lupaamme sinulle, että

 • järjestät itse hyvin suunnitellut lastenjuhlat sinulle parhaiten sopivassa tilassa
 • teet etukäteisvalmistelut nopeasti ja vaivattomasti joka kodista löytyvillä tarvikkeilla – vain reilussa puolessa tunnissa
 • iloitset järjestämisen helppoudesta ja yksinkertaisuudesta
 • lapset viihtyvät ja saavat ikimuistoiset juhlat!
Ohjeidemme ja materiaaliemme avulla järjestät seikkailun yhdessä hujauksessa. Valmisteluihin menee kaiken kaikkiaan vain reilu puoli tuntia!

Rahat takaisin takuusi

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen tuotteisiimme, lupaamme sinulle 14 päivän ajan 100% rahat takaisin. Voit täysin huoletta ja riskittä kokeilla tuotteitamme.

Lähde seikkailuun jo tänään!

Jokainen päivä on seikkailu, mutta toisiin päiviin kannattaa ripotella hieman taikapölyä, niin saat siitä lapselle unohtumattoman.

Kettu ja pöllö aarteenetsintä
Scroll to Top