Merirosvoseikkailu

(1 tuotearvio)

25,90 

Hii-o-hoi maakrapu!

Näetkö kaukoputkessasi lapsesi synttäreiden tai muiden lastenjuhlien siintävän edessäsi? Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen, sillä merirosvot ovat tottuneet selviämään tilanteesta kuin tilanteesta kuivin jaloin.

Panosta yhdessäoloon sekä yhteiseen tekemiseen ja järjestä helposti ja vaivattomasti lapsellesi ikimuistoinen merirosvoseikkailu merirosvokapteeni Sam Hämähäkkiparran miehistön matkassa! Tuotteistamme löydät omat seikkailut niin 5-7 -vuotiaillekin kuin 8-10 -vuotiaille.

Kapteenin parrassa asuva hämähäkki Wili lupaa paljastaa tarunhohtoisen aarteen sijainnin viiden kultarahan hinnasta. Ota lapset mukaan seikkailuun ansaitsemaan tarvittavat kultarahat ja löytämään tuo tarunhohtoinen aarre. Aarteen löytäminen ei ole helppoa, mutta vaivannäkönne palkitaan varmasti!

Merirosvoseikkailumme avulla

 • järjestät itse lämpöä sykkivät lastenjuhlat helposti valmiiden ohjeiden mukaan joka kodista löytyvien tarvikkeiden avulla

 • lapset viihtyvät juhlissa ja saavat tarvitsemaansa huomiota rakastavalta aikuiselta

 • toteutat synttärit missä tahansa tiloissa; sisällä tai ulkona, pienelle tai isolle joukolle lapsia

 • teet etukäteisjärjestelyt hujauksessa

 • unohdat stressin ja viime hetken panikoinnin sekä löydät synttärien järjestämisestä ilon

Tuote on sähköisessä muodossa ja se toimitetaan tilauksen jälkeen suoraan sähköpostiisi, josta voit ladata sen heti omaan käyttöösi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Miten seikkailu toimii?

Seikkailu toimitetaan tilauksen jälkeen välittömästi linkkinä antamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit ladata sen pdf-tiedostona itsellesi.  Tiedosto pitää sisällään kaiken tarvittavan oheismateriaalin. Painat vain tulosta-nappia ja seikkailu on valmis toteutettavaksi juuri sinun valitsemassasi paikassa. Ohjeiden mukaiset alkuvalmistelut teet kaikkineen reilusti alle tunnissa.

Seikkailu koostuu
 • neljästä ikätasoon sopivasta tehtävästä

 • 24-40 valmisvihjeestä (riippuen seikkailusta)

 • 8-10 tyhjästä vihjepohjasta omille vihjeille (riippuen seikkailusta)

 • seikkailussa tarvittavista tarvikkeista

 • aarrekartasta

 • seikkailun vetäjän muistiosta

 • yksityiskohtaisista ohjeista, jonka avulla tiedät mitä teet missäkin seikkailun vaiheessa

 • bonusleikistä (jota voit käyttää missä tahansa kohtaa juhlia)

Seikkailun järjestämiseen et tarvitse tulostimen lisäksi mitään ihmeellisiä erikoistarvikkeita, vaan kaikki tarvittava löytynee sinulta jo valmiiksi kotoa (kuten kyniä, papereita, kartonkia, kumilenkkejä, liimaa, klemmareita yms.) ja jos jotain ei löydy, ne ovat helposti hankittavissa.

Suositus

Suosittelemme enimmillään kymmentä lasta aikuista kohti ja jos haluat ottaa leppoisammin, ota pienemmänkin ryhmän kanssa toinen aikuinen kaveriksesi. Yhdessä kaikki on hauskempaa!

Lähde seikkailuun jo tänään

Lisää seikkailu ostoskoriin ja kutsu lapset matkalle merirosvojen kiehtovaan maailmaan. Matkalippu sisältää myös avaimen lasten sydämiin.

Ikäryhmä

5-7 -vuotiaat (seikkailu A), 8-10 -vuotiaat (seikkailu B)

1 arvio tuotteelle Merirosvoseikkailu

 1. laura

  Seikkailu innosti 4-7 -vuotiaat synttärivieraat etsimään vihjeitä ja tekemään tehtäviä. Seikkailun järjestäminen oli tosi helppoa ohjeiden avulla. Suosittelen!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös