Riimien taikaa -riimipaketti 50 riimiä

15,90 

Riimeissä todella on taikaa; mikää ei voita yhteistä aikaa!

Riimipaketin avulla riimejä riittää pitkään eivätkä riimit taatusti lopu heti kesken. Riimipaketin avulla järjestät mieleenpainuvan riimittelyhetken vähän isommallekin ryhmälle ilman sen suurempia alkuvalmisteluja. Riimeissä liikutaan monissa eri aihepiireissä; mm. peikkometsästä ystävyyteen ja sirkuksesta merirosvolaivalle. Ota riimit käyttöön niin arjessa kuin juhlassakin ja päästä lasten mielikuvitus valloilleen.

Riimipaketti sisältää riimejä muista riimituotteistamme.

Tuote on sähköisessä muodossa ja se toimitetaan tilauksen jälkeen suoraan sähköpostiisi, josta voit ladata sen heti omaan käyttöösi.

Tuotetunnus (SKU): riitai Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Miten riimit toimivat?

Riimit toimitetaan tilauksen jälkeen välittömästi linkkinä antamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit ladata sen pdf-tiedostona itsellesi. Painat vain tulosta-nappia ja riimit ovat sinun. Ohjeiden mukaiset alkuvalmistelut teet hujauksessa.

Riimiaarteet koostuvat
  • 50 eri aihepiiristä olevasta riimistä

  • ohjeista, joilla voit varioida riimittelyä

Riimittelyn järjestämiseen tarvitset vain tulostimen lisäksi rutkasti hassuttelumieltä ja halua olla läsnä lapsille. Voit askarrella halutessasi riimeistä myös tukevammat riimikortit. Huom! Riimit eivät sisällä kuvia.

Lähde seikkailuun jo tänään

Lisää Riimitaikaa-riimipaketti ostoskoriin ja kutsu lapset matkalle riimien kiehtovaan maailmaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös